RibTrax Plus

Een andere oplossing op af te zijn van de (zichtbare) plassen op het balkon is het aanbrengen van een balkon ophoog systeem. Dit wordt opplussen genoemd. Hierbij wordt er niets aan het afschot veranderd maar verhogen wij de vloer door het plaatsen van STYROFOAM™. platen afgewerkt met de RibTrax® antislip vloertegel.

Oplussen

Verhogen of upgrading van galerijen is sterk gestimuleerd door de vraag naar woningen voor senioren en minder validen die veilig en comfortabel toegankelijk moeten zijn. Maar ook (dak)terrassen vragen om een oplossing die het terras meer bij de woning te betrekt zonder hinderlijke niveauverschillen. Met het RibTrax Plus ophoogsysteem maakt BETONmonteur van galerij, balkon of terras een buitenruimte met de esthetische kwaliteit van binnen.

Het systeem

Het ophogingssysteem speelt in op de vraag vanuit de markt naar zeer lichte, demontabele ophogingsystemen en combineert dat met een hoge esthetische waarde voor toepassing op galerij, balkon en dakterras. Niveauverschillen tot 350 mm zijn eenvoudig en stabiel te overbruggen. Door de sterkte van het materiaal kan de tegel heel dun blijven en is het gewicht van het totale systeem veel lager dan van vergelijkbare systemen. Het formaat van 40 x 40 cm is gekozen om met een minimale gewichtstoename een strak en stabiel (verhoogd) vloerniveau te creeren met een maximale ruimtelijke beleving.Kleuren


Stichting Oplussen

Bezoek voor meer informatie de website van Stichting Oplussen.

Ontworpen door: Muzo Media